Valentins Menu

Onsdag den 15. til lørdag den 18. februar 2012

Køkkenet sammensætter en 5-retters menu, som vi serverer i restauranten fra kl. 18.00.

Bagt torskeryg
med cremet blomkål og kørvelolie
2008 Chablis, Les Vénérables, La Chablisienne, Frankrig
~
Marineret ørred
med springløgspesto, variationer af løg og rygeost
2000 Pinot Gris, Clos Windsbuhl, Zind Humbrecht, Frankrig
~

Vildsvineravioli
med sprød bacon og parmasansauce
2008 Valpolicella, Chiccheri, Italien
~

Kronhjortekølle på svampekartoffel
med timian bagte rødbeder og vildtglace
2005 Brunello di Montalcino, Argiano, Italien
~

Passionsfrugtdessert
med lakridsflan
2007 Chateau Piada, Barsac, Sauternes, Frankrig


Pris per person 450,- for 5-retters menu

Pris per person 450,- for 5 glas vinmenu

 

Valentins Weekend

Onsdag den 15. til lørdag den 18. februar 2012

Valentins Menu samt overnatning i nyrenoveret værelse inkl. morgencomplet.

Læs mere om vores værelser her.

Pris per person 900,-
(ekskl. drikkevarer / vinmenu)

For reservation og yderligere information ring på tlf. nr. 56 266 266.


Arrangementer i 2012

Alle vores arrangementer for 2012 kan nu ses under menupunktet Arrangementer.

Husk at der også kan tilvælges overnatning i et af vores nyrenoverede værelser, i forbindelse med vores arrangementer.

Se alle arrangementerne her.