Valentins Menu
Onsdag den 15. til lørdag den 18. februar 2012
Køkkenet sammensætter en 5-retters menu, som vi serverer i restauranten fra kl. 18.00.
Bagt torskeryg
med cremet blomkål og kørvelolie
2008 Chablis, Les Vénérables, La Chablisienne, Frankrig
~
Marineret ørred
med springløgspesto, variationer af løg og rygeost
2000 Pinot Gris, Clos Windsbuhl, Zind Humbrecht, Frankrig
~
Vildsvineravioli
med sprød bacon og parmasansauce
2008 Valpolicella, Chiccheri, Italien
~
Kronhjortekølle på svampekartoffel
med timian bagte rødbeder og vildtglace
2005 Brunello di Montalcino, Argiano, Italien
~
Passionsfrugtdessert
med lakridsflan
2007 Chateau Piada, Barsac, Sauternes, Frankrig
Pris per person 450,- for 5-retters menu
Pris per person 450,- for 5 glas vinmenu
|
Valentins Weekend
Onsdag den 15. til lørdag den 18. februar 2012
Valentins Menu samt overnatning i nyrenoveret værelse inkl. morgencomplet.
Læs mere om vores værelser her.
Pris per person 900,-
(ekskl. drikkevarer / vinmenu)
For reservation og yderligere information ring på tlf. nr. 56 266 266.
Arrangementer i 2012
Alle vores arrangementer for 2012 kan nu ses under menupunktet Arrangementer. Husk at der også kan tilvælges overnatning i et af vores nyrenoverede værelser, i forbindelse med vores arrangementer.
Se alle arrangementerne her.
|